Thursday, February 26, 2015

Tutvustus

Tere tulemast!

Koigepealt ma pean vabandama ja paluma moistvust kuna pean seda blogi valismaise tahvelarvutiga, seega puuduvad igasugused tapitahed. Ehk saate sellegipoolest aru ning loodan mure lahiajal lahendada uue arvuti ostmisel.

Niisiis! Blogi hakkan kirjutama vabas vormis, mingit ilukirjanduslikku teost siit loota ei maksa :)

Kuldar Matu on martsi alguses viieseks saav eesti raskeveotakk. Tema isa on eesti raskeveotougu Kuningas ja ema samatougu Natalja. Kuldar Matu on litsenseeritud sugutakk, niiet maraomanikud, ruttu ruttu paaritama!

Kuldar Matu ei ole tavaline raskeveohobune, tema on raskeveohobune kes teeb koolisoitu ning teeb seda paris hasti! Eelmine aasta voistles ta paris tihedalt ning soitis end sisuliselt alati esikolmikusse ning seda vaid nelja aastasena. Parim valjasoidetud protsent ERL valiselt voistluselt oli 72% ja ERL siseselt 69.5%.

Matul on usna suured ja lahtised kaigud (vahemalt raskeveohobuse kohta :D) ning suureparane iseloom, samuti opib ta vaga kiirelt ja on  ulimalt koostooaldis. Matuga treenimisel on ulitahtis, et teda ule ei tootataks, vastasel juhul kaob temalt energilisus ja hea tuju. Matu kaib maksimaalselt 3-4 nadalas trennis (voistluse ajal kokku 4 korda, kui voistlusi pole, siis 3). Selline treening hoiab teda roomsana alati energilisenaning ootab alati trenniminekut.



No comments:

Post a Comment